THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010. május 17., hétfő

Filmezés megállás nélkül !

Na csókolom emberek.3ik napja h ilyen tré idő van,és én Balatonbogláron vagyogatok,és ami ittvan az nagyon durva ! Kezdjük ott h még mindig nagyon nagy vihar van,szakadó esővel párosítva,hmm,a 7esen(autópálya)ami ittvan tőllünk nem messze egy kamionnak példáúl az utánfutóját v milyét átvitte a szél a másik oldalra.Egy kocsit meg szószerint megforditott az autópályán :O Ha nem látom,el se hiszem! Mindenhol,az egész Déli part környékén hatalmas károkat okozott a vihar ! 20percenként lehetett tegnap hallani a tűzoltókat,mentőket.Na mivel az a címe a bejegyzésemnek h Filemzés megállás nélkül,ezért most rátérek az eredeti témára :)
Szóval rátaláltam egy fantasztikus oldlara Zója segítségével,ahol akármit megtudsz nézni szinte,magyar szinkronnal,kurvajó minőségben ! Megtalálod például a SKINS-et,NCIS,CSI,Szökés,Született Feleségek,Dr House,Gyilkos elmék,Gyilkos számok,Médium,24,Igy jártam anyátokkal,Family Guy,szóval mindent megtalálsz ami csak kell,mindenből egy csomó évad található.

http://filmekaneten.blogspot.com/ <<<< ez az az oldal.jobb oldalon vannak a cimek.onnan átirányit a megavideo oldalra és ott elindul a video,amit 72percig nézhetsz.utánna 54percet kell várni h meginnt nézhesd,de ha pl okos vagy és kihuzod a rutert akkor nem kell várni :P

na píísz :)

0 megjegyzés: