THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

2010. április 26., hétfő

Nicole Scene bejegyzése.


Nyugodt ember vagyok, aki ismer tudja. Toleráns vagyok. de mégis van, hogy a pohár megtelik.. mint most. Szörnyülködve nézem mikor 14 éves lányok fiuk a hányásukban fetrengenek a kocsmában. Mikor msn-nen, közösségi portálokon trágár kifejezéssekkel kommunikálva próbálják bizonygatni hogy ők ” kemények”. sok volt nekem, de igyekeztem átlépni a dolgok felett , de már nem megy. Látom mennyire felelőtlenek. Látom mivé válnak mi lesz belőlük.. lassan ott tartunk hogy ciki tanulni.. EZ MI EZ? Nyilván lehet kúltúráltan is szórakozni sőt ha annyira akar igyon meg tőlem egy sört vagy mit tudom én.. még az is haggyám.. de ne minden nap és nem tajt részegre igya magát!

14-17 éves lányok fiuk hiszik azt h felnőttek és bármit megtehetnek… és amit tesznek az úgy szép és jó. Könyörgöm még sokszor egy huszonéves sem viselkedik felnőttként nem hogy egy tizenéves. MÉR az a legfőbb dolog hogy suli helyett kiülnek deákra füvezni? ez a menő…. pedig még tankötelesek. Szánalmas. Néha sikerül elcsípnem egy két párbeszédet.. hát a legfőbb dolguk, h ki kiről mit mondott, miről mit hazudott és ki kit fúrt meg….. DE! ők A barátok!

Akinek most gyomorgörcse van, hogy csak őt meg ne említsem akkor örömmel jelentem NEM fogom! De a gyomorgörcse nem véletlenül van…!!! ő legbelül tudja hogy amit csinál az nem helyes!

BARÁTOK???? Hol van már a barátság? AZT SE TUDJÁK MI AZ. A barátokért tűz beugrasz, a barátnak mindig ott vagy ha kellesz. Segítitek egymást, kiálltok egymásért. Fogod a kezét láthatatlanul is és véditek egymást. EZ a barátság! E helyett legtöbb esetben ott ártanak egymásnak ahol tudnak. Annyira szánalmas dolgok folynak itt hogy már hányingerem van tőle. Két színűségek…. leül veled beszélget…. már már pincsizik a társaságodért, majd következőnap egy másik bandával együtt skandálja hogy mennyire gáz vagy, majd következőnap egyenként nyalja mindegyik a feneked…. mintha skizofrémiában szenvedők lennének. EZ mi ez? Nézett e már magába valaha az ilyen ember? SŐT! távolabb megyek, hogy jön egy ember ahhoz hogy mást kritizáljon míg egy fertő az élete? nézett az ilyen magába valaha is. Mert aki lát az kiröhögi..

Fejemet fogom sokszor és fülsüketítően ordítva adnám a tudtára hogy apám nézz magadraaaaa…! olyan érzés mintha látnám hogy sétálnak be a tűzbe ahol porig égnek és mennek és mennek és én hiába mondom hogy az nem jó elégsz ő szarik rá és megy tovább.Hiába üvöltesz egy süket embernek…. nem fogja meghallani…. Felráznám őket hogy “ÉBREDJ FEL!!! MIIIIITCSINÁLSZ ???” IQ lightok.. erre mást nem tudok mondani.

Ki ezért a felelős vagy kik? Elsősorban mindenképp a szülők… konkrétan leszarják hogy mi van a gyerekükkel… vagy az egyetlenük úgy vezeti az orruknál fogva ahogy csak akarja…Ha pedig a szülők nem nevelik be a gyerekbe az értékrendeket… mi miért fontos miért kell ambíció…. más nem fogja…

Mindenki maga döntse el hogy vonatkozik e rá.. önmagának úgyse hazudhat és kinek nem inge ne vegye magára kinek meg az, innen üzenem SZÁNALMAS VAGY!!!

Kívánom még időben térjen észhez míg nem késő… szándékosan nem írtam neveket.. egyrészt mert rengeteg van és többségét nem is tudom. másrészt én nem heccből írogatok ócsároló bejegyzéseket…

Nicole Scene “

0 megjegyzés: